Demir "Vali'nin de Oyuna Talibiz"

Demir "Vali'nin de Oyuna Talibiz"

Basın toplantısında Vali Şahin’e seslenen Eşbaşkan adayı Demir, ‘31 Mart'tan sonra bu kenti deyim yerindeyse birlikte yöneteceğiz. O yüzden bir birimize bakacak yüzümüz olmalı’ dedi.
 
MİTİNGE DAVET ETTİLER
 
Batman Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mehmet Demir, HDP Batman İl Eşbaşkan Vekili Gülcemal Erdinç ile HDP Parti Meclisi (PM) Üyesi Nurettin Turgut, HDP İl Binasında düzenledikleri basın toplantısında, bugün 13.00'te Newroz Alanı'nda, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin katılımıyla düzenlenecek olan seçim mitingine vatandaşları davet etti. Basın toplantısında konuşan Erdinç, kent genelinde seçim çalışmalarını arttığını ifade ederek, seçim lokalinde baskılara maruz kaldıklarını belirtti. HDP Batman Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mehmet Demir ise, HDP'ye dönük baskıları kabul etmediklerini belirtti. Batman Valisi Hulusi Şahin’e de seslenen Demir, “Nihayetinde ileriki süreçte 31 Mart’tan itibaren bu şehri biz beraber yöneteceğiz.
 
Eğer yarın birbirimizin yüzüne bakabilecek bir ‘merhaba’ verecek durumuz olmazsa biz bu şehri beraber yönetemeyiz. Sadece bir partiyi sanki savaşa gider gibi panzerlerle, tanklarla, TOMA’larla bu kadar çevirmenin, toplumu dışlamaktan, aşağılamaktan başka bir şeye yaramaz. HDP'nin yüzde 80 gibi bir başarı ile kazanabilmesi için kendisinin de oyuna talip olduğumuzu belirtmek isteriz. Batman halkını, dindarıyla, liberaliyle, Saadetlisiyle, Ak Partilisiyle, diğer tüm parti mensuplarının tabanlarını buğu yapacağımız mitinge davet ediyoruz” dedi.
 
HDP PM Üyesi Nurettin Turgut da, “Biz bu kenti şimdiden kazandık ama buna rağmen çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler