DENETİMLER KISITLAMANIN İKİNCİ GÜNÜNDE DE DEVAM EDİYOR

BATMAN 'DA DENETİMLER KISITLAMANIN İKİNCİ GÜNÜNDE DE DEVAM EDİYOR

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Batman 'da da cuma günü saat 21.00 itibariyle başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması, ikinci gününde devam ediyor.
 
KISITLAMAYA UYULDU
 
Batman 'da güvenlik güçleri denetimlerini sürdürürken, vatandaşların da kısıtlamaya riayet ettiği görüldü.
İçişleri Bakanlığı tarafından yeni tip koronavirğs (covid - 19) tedbirleri kapsamında tüm ülke de uygulanan hafta sonu iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde vatandaşların kurallara riayet ettiği, cadde ve sokakların boş olduğu gözlemlendi.
 
AÇIK YERLER HİZMET VERDİ
 
56 saatlik Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde pazartesi saat 05.00'da sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması cuma günü saat 21.00’da başladı. 56 saat sürecek kısıtlamada cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.
 
EKİPLER DENETİMİ AKSATMADI
 
Kısıtlamanın başladığı cuma saat 21.00 itibariyle Batman 'da da sokaklar boş kalırken, kısıtlamanın ikinci gününde de güvenlik güçleri uygulamaya devam edip, tedbirlere uymayan vatandaşlara cezai işlem uyguluyor. Kentin birçok noktasında polis ekipleri, kimlik ve izin kontrolleri yapıyor. (Alican Atak)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler