“Derneğe siyaseti sokmayın”

Faris Özdemir “Derneğe siyaseti sokmayın”

Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği çiğköfte etkinliğinde konuşan 21. dönem Batman milletvekili Faris Özdemir, derneklere siyaset uyarısında bulundu.
 
“HİÇBİR SİYASİ GÖRÜŞE BAKMAYIN”
 
RAMAN-DER, Ziyade et lokantasında düzenlediği çiğköfte etkinliğinde, Batman merkez, ilçe ve köylerinde yürüttüğü 2023 yılına ilişkin faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı. Etkinliğe, 21. dönem Batman milletvekili Faris Özdemir, Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferzent Turan ve dernek üyeleri katıldı. Derneklerin siyasetten uzak durması gerektiğini belirten Özdemir, “Sizden isteğim, derneğinize asla siyaseti sokmayın. Hiç bir zaman siyaset nedeniyle kalbinizin kırılmasına mahal vermeyin. Birbirinize saygı gösterin ve kıymet verin. Çünkü bu derneği insanlara hizmet etmek için kurdunuz. Mesele hizmet ise, hiç bir siyasi görüşe bakmayın. Eğer bir şeyin doğru olduğuna inanıyorsanız ve bu doğrunuz insanlarımıza, milletimize fayda sağlayacaksa, o zaman hep birlikte bunun için fedakarlık gösterin. Ben sizin bir kardeşinizim. Üzerime düşen bir şey varsa ben de her zaman hazırım” dedi.
 
 
“DEPREM SÜRECİNDE SEFERBERLİK İLAN ETTİK”
 
Derneğin 2023 yılı faaliyet raporunu paylaşan RAMAN-DER Başkanı Ferzent Turan, deprem sürecinde seferberlik ruhuyla toplanan ve gıda, yakacak, soba, giyim, battaniye, hijyen malzemesi, çocuk bezi, bebek maması gibi temel ihtiyaç malzemeleri deprem bölgesine gönderildiklerini belirtti. Başkan Turan, “Deprem sonrası İlimize gelen 15 depremzede aileye, barınmaları için konut temin edilmiştir. Okul öncesi yardıma muhtaç 250 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yapılmıştır. 5 üniversite öğrencisine burs verilmektedir. Ramazan ayında yardıma muhtaç 200 aileye gıda yardımı yapılmıştır” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler