Diyarbakır Rot Balans’tan Bölgeye Hizmet

Batman’da hizmet veren, Diyarbakır Rot Balans servisinden Bölgede bir ilk .

İlimizde 27 yıldır, otomobil sektöründe rot balans hizmeti sunan, Diyarbakır  rot balans firması, yeni bir hizmet sunmaya başladı.

Bölgemizde sadece Gaziantep’te bulunan,  otobüs , uzun araç ve kamyonların rot balans hizmeti, artık Batman’da sunulacak.

Büyük bir yatırım gerçekleştirilerek, son model cihaz ve ekipmanlar kurularak, Otobüs ve uzun araç rot balans hizmeti vermeye başlayan Diyarbakır rot balans işletmecisi Bekir Aşni şu açıklamalarda bulundu;

   27 YILLIK DENEYİM

 

       “ 27 yıldır batmanda küçük araçlara rot balans hizmetini veriyorduk.  Otobüs, tır ve büyük araçlar rot balans bakımı için büyük şehirlere gitmek zorunda kalıyordu. Batman’a en yakın büyük araç rot balans servisi Gaziantep’te. Büyük araç sahipleri için büyük külfet oluyordu Hem zaman kaybı, hem maddi kayıp yaşıyorlardı. Sürekli bize neden büyük araçlar içinde hizmet vermediğimiz soruluyordu. Bizde yeni bir kararla bu yatırımı yaparak hizmete başladık.”  Dedi.

 SON TEKNOLOJİ VE MODERN HİZMET BİNASI

          Diyarbakır Rot Balans İşletme Müdürü Aşni konuşmasının devamında ,

 “Son teknoloji cihaz ve ekipmanları tedarik ederek, deneyimli ve profesyonel ekibimizle  deyim yerindeyse risk alarak, bu hizmeti sunmaya başladık. Servis alanımız oldukça büyük. Modern hizmet alanı ve müşteri bekleme salonuyla ferah bir servis hizmetini bölgeye sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Aracın bakımı yapılırken,  Müşteri bekleme salonun da , rahat bir şekilde Tv izleme fırsatı bulacak. Salonumuzda içecek servisi mevcuttur.Batman’ ve Batmanlılara yakışacak bir servis hizmete sunduk.” Dedi.  

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler