DOĞRU PARTİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Doğru Partisi Batmanda basın mensupları ile bir araya geldi.

DOĞRU PARTİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ
 
Eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu'nun liderliğini yaptığı Doğru Partisi Batmanda basın mensupları ile bir araya geldi.
Batmanda Doğru Parti Genel Başkan yardımcılığına seçilen Batman Kozluk Ziraat odası eski başkanı ve halen Kozluk Esnaf Kefalet kredi Kooperatifi Başkanlığı Yapan Ferman Yüksel beraberinde Genel başkan yardımcısı Avam Apaydın’la birlikte Batman Balık evi Restaurantta basın toplantısı düzenledi.
Uzun yıllardır Kozluk’ta çiftçilik yapan ve Bölge halkının yakından tanıdığı Ferman Yüksel Türkiye’nin yeni partisi Doğru Partide Genel başkan yardımcısı düzeyinde görev alarak Batman çiftçisinin, İşçisinin, esnafının, köylüsünün, Tütünü elinden alınan, zor şartlar altında hayvancılıkla uğraşan Batman’lı kardeşlerimizin sorunlarını gündeme getirmek ve çözümüne katkıda bulunmak için siyasette bende varım demiştir. Yüksel Parti’de Orman, su işleri ve çevreden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.
 
Doğru partinin Türkiye’de hızla teşkilatlanmaya gideceğini belirten Ferman Yüksel yaptığı açıklamada
“Türkiye’nin yeni partisi olarak Amacımız bu milleti yeniden ayağa kaldırmaktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni temel değerlerine yeniden kavuşturmaktır. Bu nedenle sistemin koruyucusu olmak istiyoruz. Bütün vatandaşlarımızın bize destek olmasını istiyoruz.
Genel Başkanımız sayın Rifat Serdaroğlu Adalet Parti döneminde Bergama Belediye Başkanlığı, ardından iki dönem Sağlık ve Devlet bakanlıklarında görev yapmıştır. Bütün Batman’lı kardeşlerimize selam ve sevgilerini iletiyorum. Ekonomi’den sağlığa, Eğitim’den Adalete çıkmaz bir sokağa doğru sürüklenen Ülkemizin makus talihini değiştirmek için tüm vatandaşlarımızdan destek istiyoruz
.
Bugün buraya, Ülkemizde hem iktidardan hem muhalefetten ümidini kesmiş milyonların sesi olmaya geldik. Oy vermek için parti bulamayan ekonomik krizlerin içinde kaybolan, adaletten sağlığa, eğitimden istihdama çaresizlik içinde çırpınan, çevre talanından, yolsuzluğa her alanda hakkı yenen bir halk çoğunluğunun, gençlerin, kadınların, çiftçinin işçinin, işsizin, esnafın, köylünün ve Batman halkının sesi olmaya geldik. Temel önceliğimiz demokratikleşme ve İnsan hakları olacaktır. Her bir vatandaşımızın yaşadığı sorun bizim sorunumuz olacaktır.
Bundan böyle bu ülkede din, dil, ırk ayrımı yapılmadan Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Çerkez ayırmadan barış içinde, huzur içinde yaşamak için doğru siyaset yapma vakti gelmiştir. Bunu gerçekleştirecek olan Doğru parti hareketi milyonların umudu olacaktır.
 
Genç kardeşim, sana sesleniyoruz; gel bu ülkeden ümidini kesme, gel sahip çık.! Genç kardeşim, kadın arkadaşım, gel beraber bu ülkeyi bu karanlıklardan hep birlikte kurtaralım.
 
Doğru parti olarak Kürt sorununu çözmek ve Herkesin anadilinde eğitim alabilmesi için olanak sağlanması İnsan hakları standartlarının yükseltilmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğimizi buradan ilan ediyoruz.
Değerli basın mensuplarının aracılığıyla Tüm Batman’lı kardeşlerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler