Doktor Başaran Dünya Hastanesinde

Başarılı Doktor Başaran Dünya Hastanesinde

Daha önce farklı devlet hastanelerinde yaptığı başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren ulusal gazete ve internet sitelerine konu olan Op. Dr. Mustafa Başaran en son Taksim Eğitim Araştırma Hastanesinden memleketi olan Batman’a dönerek Özel Batman Dünya Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında hizmet vermeye başladı.
 
Çocukluk döneminde görülen ve doğuştan gelen Tetredcord (gergin omurilik) sendromu adı verilen çocuklarda; kamburluk bacaklarda felç, kafada su toplanması, idrar ve gaita kaçırması gibi böbrekleri, mesaneyi ve birçok sistemi etkileyen bu hastalığa, sahip olan çocuklar başarılı şekilde ameliyat edilerek şifa ile taburculukları sağlandı.
 
Kısıtlı merkezlerde tedavisi mümkün olan boyun kırıklarından birinci (C1) ve ikinci (C2) boyun omurga kırıklarının platinle vidalanması ve sabitlenmesi ameliyatları yapılmaya başlandı.
 
   Ayrıca birbirinden farlı beyin tümörleri boyun omurilik tümörleri, omuriliğin diğer bölge tümörleri ameliyatları yapılarak hastaların şifa ile taburculukları sağlandı.
 
Halk arasında kamburluk, bel sırt ve boyun eğriliği olarak bilinen skolyoz ameliyatları yapılmakta olup, çocukluk döneminde görülen küçük kafa(mikrosefali), büyük kafa(makrosefali), üçgen kafa (trigonosefali) ve kule kafa (lambdoid sütür sinostozu) vb. birçok kafa şekil bozukluğu ameliyatları yapılmaktadır. Doktor Mustafa BAŞARAN kısa zaman diliminde Özel Batman Dünya Hastanesinde tedavi ve takibi mümkün olmayan birçok hastayı tedavi ederek bütün bölge ve çevre illerden yurt dışından (Irak, İran, Azerbaycan) hasta alarak hizmetlerine devam ediyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler