DR. CANALP’TEN SELZEDE VATANDAŞLARA HANE ZİYARETİ

DR. CANALP’TEN SELZEDE VATANDAŞLARA HANE ZİYARETİ

Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, selden zarar gören vatandaşlara hane ziyareti gerçekleştirerek ‘geçmiş olsun ziyaretinde’ bulundu.
 
 
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün de eşlik ettiği ziyaretlerde, ev hanımlarının ve çocukların ihtiyaçlarından oluşan hediye paketleri dağıtıldı.
 
Selden zarar gören aileleri evlerinde ziyaret ederek onların dertlerini dinleyen Dr. Ayten Canalp ve beraberindekiler, ihtiyaç malzemeleri dağıttı.
 
Kendilerine yapılan sürpriz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hane halkı: “Allah sizlerden ve valimizden razı olsun. İlk akşamdan beri canla başla çalıştınız. Evlerimiz her ne kadar selden etkilense de bizler o zararı pek hissetmedik. Çünkü valilik ve belediyeyi ilk günden bu yana hep yanımızda gördük” ifadelerinde bulundu.
 
Selin ilk gününde yaşadıkları duyguları Dr. Canalp ve beraberindekilerle paylaşan hane halkı, yapılan ziyareti anlamlı bulduklarını, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu gördüklerini söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler