DÜĞÜN SALONLARI FİYAT GÜNCELLEDİ

Düğün salonları fiyat değişimine gitti

Son zamanlarda birçok üründe yaşanan fiyat artışı nedeniyle bir araya gelen Batman Düğün Salonları Derneği (BADSA) üyeleri, düğün salonlarında metrekareye göre fiyat artışına gitti.
 
Artan maliyetlerden dolayı böyle bir karar aldıklarını belirten Batman Düğün Salonları Derneği (BADSA) sözcüsü Faysal Taş, haksız rekabete son vermek ve halka daha kaliteli hizmet verebilmek adına sabit salon kiralama fiyatı üzerinde karar aldıkları söyledi.
 
Türkiye’de ve bölgede en ucuz düğün salonlarının Batman’da olduğunu belirten Taş, Konfor ve uygun fiyat açısından Batmanın en konforlu ve uygun düğün salonları arasında yer aldığını kaydetti.
 
Fiyat artışının bir sonraki toplu karara kadar geçerli olacağını ve hiç bir salonun mevcut belirlenen fiyatın altına kiraya verilemeyeceğini ifade den Taş, böylelikle rekabet standartlarını da koruyacaklarını belirti. 
 
 
Faysal Taş
 
Taş, “Türkiye’de ve bölgede en uygun düğün salonlar Batman’daki düğün salonlarıdır. Konfor açısından da Batman en konforlu düğün salonları arasındadır. Buna rağmen fiyatlardaki düşüş bizi çok üzmektedir. Bununla beraber Batman düğün salonu işletmecileri bir araya gelerek, salonların metrekaresine göre kategorize ederek fiyat belirlemesine gittik. Ülkede yaşanan yüzde yüzün üzerindeki enflasyonda artışı göz önüne alınarak fiyatlarımızı en makul seviyede güncellemeye gittik.” dedi.
 
“Halkının durumunu göz önüne alarak en düşük seviyede tuttuk”
 
Artan maliyetler ve her kalemde yaşanan yüksek zamlardan dolayı düğün salonlarının fiyatını kısmen yükseltmek zorunda kaldıklarını belirten Taş, “Düğün salonlarındaki fiyat artışımızın sebebi her kalemde yaşanan artışından kaynaklanmaktadır. Fiyatlarımızı Batman halkının durumunu göz önüne alarak en düşük seviyede tuttuk. Yaptığımız görüşme neticesinde düğün salonlarının metrekaresine fiyatları en makul seviyede belirleyerek sabit ve pazarlıksız olacak şekilde karar aldık. Bu kararın batman halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler