“Dünya Müslüman Gençlik Haftası” etkinlikleri ödül töreniyle son buldu

Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” etkinlikleri, ödül töreniyle son buldu.

Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından 5-13 Mayıs “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikler, yapılan ödül töreniyle son buldu.

Dernek, gençlik haftası etkinlikleri kapmasında 5-13 Mayıs tarihleri arasından sabah namazı buluşması, futbol maçları, bilgi yarışmaları, ses yarışmaları, gençlik koşusu, ‘İlahi Şöleni’ adıyla bir konser, tiyatro gösterimi ve ödül töreni etkinlikleri yapıldı.

Ödül töreni, hafta boyunca yapılan etkinliklerin slayt gösterimiyle başladı. Ardından Ğureba Tiyatro Kulübü tarafından “Mevti Sağir (Küçük Ölüm)” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro oyunundan sonra hafta boyunca yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Yapılan ödül töreninin ardından Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurul Üyesi İsmail Ergin, Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü olarak 5-13 Mayıs arası “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” münasebetiyle birçok etkinliklerinin olduğunu belirterek, “Hafta boyunca spor turnuvaları, ses yarışmaları, bilgi yarışmaları gibi birçok etkinlik yaptık. Tertiplediğimiz etkinliklerde birinci olan kardeşlerimize ödül töreninde hediyelerini takdim ettik. Programa katılım gösterenlere de kura sonucu birçok hediyeler verdik. Haftanın son etkinliğinde, gençlerimiz için bir tiyatro gösterimi hazırladık. Programlarımıza katılım gösteren bütün kardeşlerimizi tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler