“Eğitime dair projelerinizi duymadık”

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şehmuz Önlü, belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu.

170 binin üzerinde öğrencinin olduğu kentte Belediye Başkan adaylarından eğitime dair henüz bir yol haritası veya projelerinin gündem olduğunu duymadıklarını belirten Başkan Önlü, “Eğitim-Bir-Sen olarak ‘şehri imar ederken nesli ihya etmeyi ihmal ederseniz,
 
ihmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri tahrip eder’ ilkesiyle Batman il, ilçe belediye başkan adaylarının bir an önce eğitime ve eğitimcilere dair proje ve vaatlerini ilan etmelerini beklemekteyiz. Seçim döneminde sunulan projeler, şehrimizin geleceği açısından yeni bir vizyon belgesi olarak algılanacağını unutmamalıyız” dedi.
 
“BELEDİYELERİN EĞİTİME BÜYÜK DESTEKLERİ OLUYOR”
 
Türkiye’nin birçok ilinde eğitim yuvalarına temizlik ve güvenlik başta olmak üzere birçok sorunun çözülmesinde belediyelerin büyük destekleri olduğunu dile getiren Önlü, “Okulların sportif ve kültürel faaliyetleri, malzeme ve araç desteği, spor salonlarının inşası, laboratuvarların modern hale gelmesi gibi birçok hususta yerel yönetimlerin ciddi desteği bulunmaktadır. Batman Belediyesinin eğitim ve kültürel destekleri son yıllarda artmış olmasına rağmen istenilen seviyeye ulaşılmamıştır. Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi olarak tüm adaylarımıza çağrımızdır. Belediye Başkanı seçildiğiniz takdirde eğitime dair vaatlerinizi, okulların temizlik ve güvenliğine katkınızın neler olacağını ve eğitimcilerimize yapmayı düşündüğünüz tüm projeleri ivedilikle kamuoyu ile paylaşmanızı bekliyoruz” diye konuştu.

1 Yorum

Muhammed ONUK

Muhammed ONUK

19 Subat 2024
Okul müdürleri okullarıyla ilgili sorunları daha iyi bilmektedir. Çok dikkati çekmeyen ancak oldukça önemli olan bir so

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler