EBAP DEĞERLENDİRİLDİ

EBAP değerlendirildi

Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP) Değerlendirme Toplantısı Vali Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleşti. Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP) değerlendirme toplantısına Valim Ekrem Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, Şube Müdürleri, EBAP, ARGE ve ÖDM birimleri katıldı.
 
 
Toplantı öncesi Ölçme ve Değerlendirme Müdürlüğü hizmet binasında bulunan Ses Kayıt Stüdyosu, Batman Sanat Merkezi ile diğer birimleri ziyaret eden Vali Canalp yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.  EBAP ve ÖDM birimlerince yapılan sunumların ardından toplantıya katılan şube müdürleri şubeleri ile ilgili bilgi sunumu yapıldı.
 
EYLÜL AYINDA ÇALIŞTAY YAPILACAK
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “EBAP'ın ilimizde hayata geçirilmesinin önemli bir ayağı, eylül ayında düzenlenecek kapsamlı çalıştaydır. Bu çalıştay, projenin mevcut durumunun kritik bir analizini yapmayı amaçlamaktadır. Elde edilen sonuçlar ve yapılacak detaylı değerlendirmeler, projenin güçlü yönlerini daha da vurgulamaya, zayıf yönlerini ise geliştirme fırsatlarına dönüştürmeye yardımcı olacaktır. Bu bağlamda, çalıştayın EBAP'ın ilerlemesi ve etkinliğinin artırılması için önemli bir adım olması hedeflenmektedir” ifadelerine yer verildi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler