EDEBİYAT YARIŞMASINA BAŞVURULAR 1 HAFTA UZATILDI

BATMAN BELEDİYESİ EDEBİYAT YARIŞMASINA BAŞVURULAR 1 HAFTA UZATILDI

 

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Düşünü Kur, Yaşadığın Kenti Anlat’ adı altında, masal, öykü ve şiir olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenen edebiyat yarışmasına başvuracaklar için son başvuru süresi 1 hafta uzatıldı. Son başvuru tarihinin 8 Kasım 2019 olduğu açıklandı.

 

Türkçe ve Kürtçe dillerinde düzenlenecek olan Batman Belediyesi ‘Düşünü Kur, Yaşadığın Kenti Anlat’ adlı Batmanlı Genç Yazarlar Masal, Öykü ve Şiir Yarışması, Batman merkez, ilçe ve beldelerde okuyan lise öğrencilerini kapsıyor.

 

Eğitim Sen Batman Şubesi, Komeleya Lêkolînên Ziman û Çandê ya Meretoyê  ve Batman Kültür Sanat Derneği (BART)’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan yarışmada, jüri değerlendirmelerinde ilk üçe  girecek olan eser sahiplerine 1.500 TL, - 1.000 TL ve 500 TL şeklinde para ödülü verileceği açıklanmıştı.

 

‘Bize Bir Masal Anlat, Bir Öykü Yaz, Bir Şiir Oku’ sloganıyla başlatılan yarışmada, lise öğrencilerinden düş kurup yaşadığı kenti anlatmaları isteniyor.  Batman Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada daha önce 1 Kasım 2019 olarak açıklanan son başvuru tarihinin 8 Kasım 2019 Cuma gününe kadar uzatıldığı belirtildi. Lise öğrencileri eserleriyle birlikte başvurularını http://batman-bld.gov.tr/edebiyat/basvuru.aspx adresinden online olarak yapılabilecek. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler