“Ekmek fabrikası işlevsiz hale getirilmiş”

“Ekmek fabrikası işlevsiz hale getirilmiş”

Batman Belediyesi, Ekmek Üretim Fabrikasında üretilen ve 30 ekmek dağıtım büfesinde günlük 42 bin ekmek dağıtımının gerçekleştirildiği ücretsiz ekmek dağıtım hizmetinin fabrikanın zaruri bir şekilde bakım-onarıma alınması nedeniyle geçici olarak durdurulacağını açıkladı.
 
“4 YIL BOYUNCA BAKIMDAN GEÇİRİLMEMİŞ”
 
Batman Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, ekmek üretim fabrikasının zaruri bir şekilde bakım ve onarıma alınması nedeniyle geçici olarak durdurulacağını kamuoyuna duyurdu. Batman Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “4 yıl boyunca bakım ve onarımdan geçirilmediği için işlevsiz hale getirilen Belediye Ekmek Üretim Fabrikasının fırının bakım ve onarıma ihtiyacı duyulmuştur.
Ekmek Üretim Fabrikası; kazan dairesinde buhar ve gaz sıkışmasından kaynaklı ekmek üretim tüneli sistemi, hamuru tünele gönderme bandı sensörü, hamur yoğurma tekneleri, hamur mikserleri, hamur kesme ve çevirme makineleri, hamur dinlendirme (fermantasyon) odası, hamur mayası bekletme dolapları soğutma, aspiratör ve havalandırmalar arızaları yaşanmaktadır. Ekmek Üretim Fabrikasında ayrıca bozuk zeminler, paslı ekmek pişirme bantları, kırık un taşıma paletleri sorunları nedeniyle bakım ve onarıma alınacaktır. Daha sağlık ve daha hijyenik bir ortamda ekmek üretimi için ekmek üretim fabrikası genel bakım ve onarıma alınması nedeniyle ekmek üretimi ve dağıtımına ara verilecektir.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler