EKMEN 'HİÇBİR KAZANIM KAYBEDİLMEYECEK'

M. EMİN EKMEN 'HİÇBİR KAZANIM KAYBEDİLMEYECEK'

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, "Altılı masa ile ortaya konan birliktelik, siyasi tarihimizde emsali görülmemiş bir şekilde, Türkiye'nin tüm renklerini, bütün çeşitliliğini, zenginliğini bir araya getirip gerçek bir Türkiye fotoğrafı ortaya koymuştur.

Bizler kendimiziz, kendimiz olmaktan vazgeçmiyoruz ama yanımızdakine saygı gösteriyoruz. Birey olarak haklarımızı korurken; topluma da hizmet etmek istiyoruz. Millet İttifakı işte bu amaç doğrultusunda kuruldu ve bu amaç doğrultusunda çoğulculuğu, bir arada yaşama duygusunu ve özgürlükleri korumak için var olmuştur. Ve biz Cumhuriyetimizin 2'nci yüzyılında Cumhuriyetimizin kurucu temel değerlerine sahip çıkarak; ülkemizi, muasır medeniyetlerin seviyesinin de üstüne çıkarmak için hizmet edeceğiz. İktidarımızda Türkiye'de hiçbir ayrımcılık yapmadan, her bir vatandaşımızı anasından doğduğu gün elde ettiği haklarıyla ve sonradan yaptığı tüm tercihleriyle saygın bir vatandaş kabul edecek ve Türkiye'yi onun için yaşanılabilir bir ülke haline getireceğiz.

Biz özgürlükçü laiklik anlayışımızla devleti; herhangi bir dini, felsefi, siyasi görüşün sopasına çevirmeden; her bir inanç ve inançsızlık grubu için yaşanılabilir bir ülke haline getireceğiz. Biz yetimin hakkını koruyacak, gençlerimizin ülkeyi terk etmediği; annelerimizin sabah beslenme çantasına ne koyacağı endişesini taşımadığı bir ülke inşaa edeceğiz. Tüm bunlar sadece bir iktidar değişikliği ile ve sadece 13'ncü Cumhurbaşkanımızın özgürlüğe, haklara, refaha, zenginliğe ve demokrasiye yönelik yapacağı ilk konuşma ile elde edilmeye başlayacaktır.

15 Mayıs sabahı hep birlikte yepyeni bir Türkiye'ye uyanacağız. Millet ittifakı iktidarında hiçbir vatandaşımız Cumhuriyetin 100 yılında elde ettiği hiçbir kazanımını kaybetmeyecek. Türkiye'deki her bir vatandaş hak ettiğini alacak. Bu anlayışla ortak Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ortak listemiz Cumhuriyet Halk Partisi listelerine oy istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler