Elma Sokağı Esnafları Valilikteydi

Elma Sokağı Esnafları, tam kadro Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Elma sokağının sorunlarını ve taleplerini Vali Hulusi Şahin’e ilettiklerini belirten Başkan Turan Songur, çözüm konusundaki mücadelelerinin aralıksız süreceğini söyledi.

“VALİ DİKA YETKİLİLERİNE TALİMAT VERDİ”

2020 yılında DİKA’nın başkanlık görevini de üstlenen Vali Hulusi Şahin, Elma Sokağının alt ve üst yapısının yapım işini yapan DİKA’nın projenin aslına uygun olup olmadığını ve eksiksiz olarak tamamlanması talimatını verdiğini belirten Başkan Turan Songur, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

“ELMA SOKAĞI ÖRNEK OLACAK”

Elma Sokağının tarihi ve önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Başkan Turan Songur ve Yönetimi ;”Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e sokağımızın önemine değinip, DİKA projesinin aslına uygun yapılmasını ve kontrol edilmesi ricasında bulunduk. Sokağımızda ve yanlarında bulunan sokaklarla birlikte 500 esnafımızla aynı sıkıntıları çekiyoruz. Kendi imkânlarımızla birçok başarılı projeye imza attık. 2020’de yeni bir hizmet anlayışı ile Elma Sokağı güzergâhını tamamen yeniledik. Ciddi hizmetlerimizle sokağımıza hareketlilik kazandırdık. Bunun yanı sıra DİKA projesinin aslına uygun olarak bitirilip teslim edilmesi için Sayın Valimizden destek istedik. Sağolsunlar anında talimat vererek bizleri son derece mutlu etmişlerdir. Batman için kim bir taş üzerine taş koyuyorsa her zaman yanındayız. Sorunlarımıza duyarlılık gösteren Valimiz Sayın Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Turan Songur ve yönetimi ziyaret sonrası günün anısına Vali Hulusi Şahin’i Türkiye Bayrağı amblemli plaket takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler