Emekliler Derneği'den Yeşile Katkı

Emekliler Derneğinden Yeşil'e katkı

Emekliler Derneği Yönetimi Fidan Ekti
 
Hüseyin Ekmen Başkanlığındaki Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, Batıraman Kampüsü Hatıra Ormanı’nda dernek adına açtıkları ormana fidan dikti.
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, Batman Üniversitesi Batıraman Kampusü Hatıra Ormanı’nda derneğe ait orman oluşturdu. Ormana Emekliler Derneği isim tabelası asıldı. Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Batman Gönüllüler Derneği Şükran Doğu, Batman Girişimci Kadınlar Derneği Gülhan Bağrıyanık da fidan dikerek dernek üyeleri ve yönetimine destek verdi.
Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen “Batman’da yürütülen ağaçlandırma çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bundan önce de ağaçlandırma çalışmalarına katılmıştık. Bu çalışmaların devamı için Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’un da katkısı ile derneğimize ait bir orman açtık. Destekçilerimizle fidan diktik. Geleceğimize, bizden sonraki nesillere, torunlarımıza yemyeşil bir Batman bırakabilmek, elimizde. Bunun için ağaçlandırma çalışmalarını önemsiyor, destek sunanlara teşekkür ediyorum” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler