Emniyet Müdürü Kıraç ve İl Jandarma Komutanı Çakmak esnafı ziyaret etti

BATMAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ KÖROĞLU KIRAÇ VE İL JANDARMA KOMUTANI İSA ÇAKMAK BATMAN 1.SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARETİ YAPTI.
İl Emniyet Müdürü Kıraç ile İl Jandarma Komutanı Çakmak, 1.Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Daha önce de esnaf ziyaretlerini zaman zaman sürdüren Kıraç ve Çakmak vatandaşların emniyeti ve güveni için birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirtti. Jandarma İl Komutanı İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç 1.Sanayi ( büyük) Sitesi Yönetimi ve esnafları ziyaret edip sorun ve taleplerini dinledi ve yapımına devam edilen 2. Etap Sanayi Sitesi hakkında bilgi alıp incelemelerde bulundular. Karşılamada 1. Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar, site yönetimi ve bazı esnaflar hazır bulundu. 
Emniyet Müdürü Kıraç, “Halkımızın güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için polis ekiplerimiz ve jandarma ekiplerimiz olarak gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza yakın olmak her zaman önemlidir. Ülkesi için çalışan ve mücadele eden herkes bizim için önemlidir” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler