Emniyet’ten lise öğrencilerine sinema etkinliği

Emniyet’ten lise öğrencilerine sinema etkinliği

Batman Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü  Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından düzenlenen "Öğretmenim Aybüke" isimli sinema etkinliği düzenlendi.

Batman  İl Emniyet  Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliği tarafından yapılan bilgilendirmede, "Terör örgütlerinin eleman temin edilmesinin engellenmesi, terör konusunda farkındalık oluşturulması, şiddete varan aşırılıkların önlenmesi, gençlerimizin milli ve manevi duygularının pekiştirilmesi, devletimize ve milletimize olan bağlılıkların artırılması, milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla Öğretmenim Aybüke isimli sinema etkinliği projesi kapsamında; ilimizde bulunan  51 okulda öğrenim görmekte olan 1020 öğrenci, öğrencilere refakat eden 105 öğretmenin katılım sağlayacağı ve 2 gün sürecek olan etkinlik  Petrol City AVM’de  başladı" denildi.

İl Emniyet Müdür Vekili Hakan Doğan, "İl Emniyet Müdürlüğümüzün  zaman zaman  yaptığı bu şekildeki etkinliklerden birini daha gerçekleştiriyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. İnşallah diğer etkinliklerde de siz  kıymetli öğrencilerimizi aramızda görmek isteriz. İyi seyirler diliyorum" dedi. Batman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahim Kusen de, etkinliği düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatına teşekkür ederek, kendilerinin de bu tür etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini kaydetti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler