Engelli Personeli Makamlarında Ağırdılar

Engelli Personeli Makamlarında Ağırdılar

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Engelliler Haftası münasebetiyle Batman Belediyesi bünyesinde çalışan engelli personeli makamlarında ağırladı.
 
Belediye bünyesinde çalışan engelli personelden oluşan bir grup, Engelliler Haftası münasebetiyle Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz’ı ziyaret ederek ülke genelinde ve Batman özelinde karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi verdi.
 
Batman Belediyesinin her zaman engelli bireylerin yanında olacağını ifade eden Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, personele hitaben yaptıkları konuşmada her türlü sorunlarını kendilerine iletebilecekleri hatırlatmasında bulunarak, kapılarının kendilerine daima açık olacağını belirtti. Engellileri eve mahkûm eden anlayışın karşısında olduklarını belirten Eş Başkanlar; “Amacımız kentin bütün alanlarını rahat ulaşabileceğiniz engelsiz bir hale getirmektedir. Engelleri önce zihnimizden sonra hayatımızdan çıkarmak için çaba içerisinde olmamız gerekiyor.
 
Sizleri yaşamın her alanında görmek istiyoruz. El ele, gönül gönüle olacağımızdan şüpheniz olmasın. Gerek kurum içinde gerekse yaşamın diğer alanlarında karşılaştığınız sorunları anında bize iletirseniz çözüm için imkânlarımızı sonuna kadar kullanacağımızdan emin olmanızı istiyoruz” dediler.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler