ERDEMLİ PERSONELE VALİ’DEN ONUR BELGESİ

Vali Hulusi Şahin, Turgut Özal Bulvarında görev yaptığı esnada içerisinde para bulunan poşeti güvenlik güçlerine teslim ederek örnek bir davranış sergileyen Enver Bölek isimli personeli teşekkür belgesiyle onurlandırdı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Enver Bölek, görev alanında çalıştığı esnada gördüğü içi para dolu poşeti insanlık namına güvenlik güçlerine teslim ederek sahibine ulaştırılmasını sağladı.

 

Vali Hulusi Şahin, örnek bir davranışta bulunarak takdir toplayan temizlik personeli Enver Bölek’i makamında kabul etti.

 

Bulunan meblağın küçüğü veya büyüğü olmadığını önemli olan sergilenen davranışın olduğunu, tüm kesimden aynı duyarlılığı beklediğini ifade eden Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yürük ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Gümüş ile birlikte Belediye Personeli Enver Bölek’i makamında kabul ederek Bölek’i teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

 

Bugüne kadar haram lokmaya el uzatmadığını, aynı durumu tekrar yaşaması halinde yine aynı duyarlılığı sergileyeceğini belirten Bölek: “Bugüne kadar haram lokma yemedim. Biz ailemizden bu şekilde gördük. Allah haram lokma yemeyi nasip etmesin” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler