Eş Başkanlardan 19 Mayıs mesajı

Eş Başkanlardan 19 Mayıs mesajı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; 19 Mayıs’ın din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapılmaksızın tüm halkın yekvücut olduğu bir gün olduğunu belirtti.
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz yayınladıkları mesajda; “Bu yıl 100’üncü yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gençliğe adanmış, din, dil, ırk, mezhep ayarımı yapılmaksızın tüm halkın yekvücut olduğu bir gündür. Gençliğin içinde bulunduğu sorunların en kısa sürede aşılması temel dileğimizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize huzurlu ve güzel yarınlar bırakmak temel görevimizdir.
 
‘TÜM HALKIN YEKVÜCUT OLDUĞU BİR GÜN’
 
Herkesin bu bilinçle gençlerimize yardımcı olması gerekir. Bu anlamlı gün vesilesiyle gençlerin sorunlarının değerlendirildiği ve beklentilerinin alındığı çalışmaların yapılması gerektiğini hatırlatıyoruz. Gençlerin sorunlarını doğru temelde çözemeyen toplumların tehlikelerle karşı karşıya kalması kaçınılmazdır. Bu nedenle bütün kurum ve kuruluşlarımızla bu konuya duyarlılık gösterilmesi gerekmektedir. Aydınlık bir geleceğin gençlik olmadan yaratılamayacağı bilinciyle tüm gençlerimizin bayramını kutlar mutlu bir gelecek dileriz” dediler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler