Eş Başkanlardan Birimlere Ziyaret

Eş Başkanlardan Birimlere Ziyaret

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler ile Proje Etüt Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BASKİ (Batman Su ve Kanalizasyon İşleri) Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştiren Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, BASKİ Müdürü Abdurrahman Özdemir ile birlikte hizmet binasını gezerek personel ile tanıştı. Kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Eş Başkan Dr. Demir ve Korkmaz birim personelinin taleplerini dinledi.

Daha sonra Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezine geçen Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Proje Etüt Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eldar İbrahimoğlu ile Proje ve Etüt Müdürü Cengiz Canpolat tarafından karşılanan Eş Başkanlar, birimleri dolaşarak çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye çalışmalarının daha aktif bir şekilde ve vatandaş odaklı sürdürülmesine dikkat çeken Eş Başkanlar, “Vatandaşın memnuniyeti bizim de memnuniyetimizdir” anlayışında olduklarını belirttiler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler