Eşbaşkanlar İşçilerle Bir Araya Geldi

Eşbaşkanlar İşçilerle Bir Araya Geldi

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da tekstil alanında faaliyet yürüten tekstil fabrika ve atölyelerine ziyaretlerini sürdürüyor.
Tekstil sektöründe faaliyet yürüten işyerlerini ziyaret eden Belediye Eş Başkanlarına, Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.
Batman Belediyesi çalışmalarının günü birlik olmadığını ifade eden Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz: “Bizler günü kurtarmanın peşinde asla olmadık, olmayacağız” dediler. Batman kent merkezinde yapılan belediye çalışmalarının geleceğe yönelik yatırımlar olduğunu hatırlatan Eş Başkanlar:
“Bizler Batman Belediyesi olarak bir hizmet yapıyorsak eldeki imkanlar doğrultusunda en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz” ifadelerinde bulundular. Atık malzemelerin geri dönüşümü ile kazanılan enerjiden elde edecekleri gelirle park ve sosyal donatı yatırımlarına harcama yapılacağına dikkat çeken Eş Başkanlar, gençlere, engelli ve yaşlılar için yatırım yapılacağını önümüzdeki yıllarda Batman’ın farklı bir kent görünümüne kavuşacağının müjdesini verdi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler