ESNAFLAR ÇELİKKAYA’YI BAĞRINA BASTI

ESNAFLAR ÇELİKKAYA’YI BAĞRINA BASTI

MHP’nın genç Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya’nın yaptığı esnaf ziyaretleri büyük ilgi görmeye başladı. 
Batman’da adaylığını açıkladığı günden bu yana çevresinde ve kamuoyunda büyük bir heyecan yaratan Milletvekili adayı iş insanı Çelikkaya, ‘Gönüllerin vekili olmadan, halkın vekili olunmaz’ diyerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
 
 
“GÖNÜLLERİN VE HALKIN VEKİLİ OLACAĞIZ”
 
Batman’da gitmedik esnaf ve STK bırakmayacaklarını belirten MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı bütün esnaflara tek tek teşekkür etti. Çelikkaya; “Tek gayemiz Allah rızası için halkın hizmetkârı olmaktır. Bunun bilinciyle çalışıyoruz. Son yıllarda esnaflarımızın pandemi ve belli bazı sıkıntılardan dolayı yaşadığı geçici sıkıntılarını biliyoruz. Allah’ın izniyle MHP ve Cumhur ittifakı iktidarıyla başta Batmanlı ve tüm Türkiye’deki esnaflarımız rahat bir nefes alacaktır.” diye konuştu. 
 
“EZBER SİSTEMİNİ BOZACAĞIZ”
 
Batman’ın sahipsiz olduğunu söyleyenlere seslenen MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya, seçilmesi durumunda kayıtsız şartsız bu memlekettin tek sahibinin yine halk olacağını söyledi. Çelikkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Batman’da bütün ezberleri halkımızın, esnaflarımızın ve STK’larımızın desteğiyle bozacağız. Herkes bir şansı hak ediyor. Bunun için bütün Batman halkının desteğini istiyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılına destek vermek için sıra siz değerli halkımızda. İl Başkanımız Sayın Kerem Demir ile birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. İnandık ve başaracağız. Söz verdik, yapacağız. Yola çıktık, varacağız. Sözde değil, özde hizmetkâr olmaya geliyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya’ya MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Milletvekili adayları ve parti teşkilatı da eşlik etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler