FEYDEM GRUP HEDEF BÜYÜTTÜ

FEYDEM GRUP HEDEF BÜYÜTTÜ

2011 Yılında kurulan Batman firması FEYDEM grup 2 bin metrekarelik imalat alanı ve 25 çalışanıyla hedef büyütme yolunda. Çalışmaları hakkında toplantı yapan FEYDEM Grup yönetimi, yerel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Basın mensupları ile bir araya gelen FEYDEM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir ve şirket ortakları, “Firma olarak 11 yıldır lokanta, pastane, dershane, özel ve devlet okulları, özel ve kamu hastaneleri ile kitlesel toplulukların endüstriyel mutfak malzemeleri ve ekipmanlarının imalatını yapmaktayız. Mevcut imalatımız için sayın Valimizin katkılarıyla Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekarelik alan firmamıza tahsis edildi. Alt yapı çalışmalarından sonra hemen fabrikamızın inşaatına başlayacağız. Asıl hedefimiz ise Batman'a kazandıracağımız paslanmaz profil fabrikamız olacaktır. Bu tesisin maliyeti şimdilik 25 milyon civarındadır. Bu tesisi kurduğumuzda Türkiye'nin 3’ncü paslanmaz profil fabrikasını da Batman'a kazandırmış olacağız.
 
Amacımız Batman ekonomisine istihdam ve üretim sağlamaktır. Üreteceğimiz ürünleri başta Batman, Doğu, Güneydoğu ve Türkiye illerinin yanı sıra Ortadoğu pazarına sunmak ve 25 çalışan sayımızı da 125'e çıkarmaktır'' dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler