FIRAT 'Ahlaksız filmlere RTÜK ses çıkarmıyor’

FIRAT 'Ahlaksız filmlere RTÜK ses çıkarmıyor’

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, bir süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan eşcinsel görüntülere tepki gösterdi.
 
Dünyanın, yeryüzünde bütün insanlığa korku ve dehşet saçmaya devam eden bir salgın hastalıkla mücadele ederken, bu ülkede hala Allah’ın ayetlerinden nasibini almayan İffet ve şeref düşmanları gafillerin cirit attığını belirten Mehmet Fırat, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat yaptığı açıklama da şu ifadeleri kullandı. “Yıllardır Allah’a karşı yapılan isyanlar, çiğnenen yasaklar, yapılan adaletsizlik ve zulümler İslam’a Müslümana edilen hakaretler, zirve yapan faiz, fuhuş ve her türlü ahlaksızlık bizleri bu noktaya getirdi. Bundan ders almayan karınca kafalı beyinler bütün bu kargaşayı fırsat bilerek bu ülkede Televizyon dizisi diye en ahlaksız şerefsizce filimler yaparak insanlara izlettiriyor.
 
Ve maalesef bu rezalete RTÜK denen kurum gıkını bile çıkarmıyor. Tek amaçları aile toplumunu ortadan kaldırmak ve her türlü ahlaksızlığı yaygınlaştırmak olan bu ırz düşmanlarına ve dizilerine halkımız tarafından en sert tepki gösterilmelidir. Bu rezil ve ahlaksız yayınların gösterime girmemesi için yetkililerin en ağır tedbirleri alması gerekir. Bu tür yayın yapan televizyonlara en ağır cezalar verilmelidir”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler