FURKAN GÖNÜLLÜLERİ: ADALET GELİNCEYE KADAR

FURKAN GÖNÜLLÜLERİ: ADALET GELİNCEYE KADAR

Batman Furkan Gönüllüleri 11 Haziran Pazar günü Yılmaz Güney Parkı'nda adalet taleplerini basın açıklaması ile  yinelediler.
 
Batman ilimizde bulunan Batman Furkan Gönüllüleri pazar günü Yılmaz Güney Parkı'nda basın açıklaması gerçekleştirdiler. Furkan Gönüllüleri açıklamalarında şunları söylediler:
 
"Kıymetli Halkımız, Değerli Katılımcılar!
Bugün 11 Haziran Pazar. Sayın Alparslan Kuytul Hoca ve 4 kardeşimizin 15-16 Haziran’da gerçekleşecek olan mahkemesine 4 gün kaldı. Furkan Hareketi mensupları olarak tahliye talebimizi yinelemek, uğradığımız hukuksuzlukları duyurmak, Hocamıza ve kardeşlerimize sahip çıkmak, ülkemizde yaşanan tüm haksızlıklara, zulümlere karşı duruşumuzu göstermek adına Furkan Hareketi mensupları olarak burada toplanmış bulunmaktayız. 
 
Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin mahkemesine SON 4 GÜN kaldığını buradan tekrar hatırlatmak istiyoruz! Kirli bir kumpas sonucu tutuklanan Alparslan Kuytul Hocanın ve 4 kardeşimizin 2. mahkemesi 15-16 Haziran 2023 tarihinde görülecektir. Hocamız ve kardeşlerimizin üzerindeki hukuksuzluğun bir an evvel kalkmasını ve sonucun tahliye ile neticelenmesini bekliyoruz. Kim ne derse desin, nasıl bir yargıda bulunursa bulunsun Hocamıza ve kardeşlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler