GENÇ ASKON’DAN MÜDÜR KIRAÇ’A ZİYARET

GENÇ ASKON’DAN MÜDÜR KIRAÇ’A ZİYARET

Genç ASKON Batman şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı ziyaret etti.
 
İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret eden Genç ASKON yönetimi İl Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Batman’da görev yapan emniyet teşkilatını kutladı.
 
Genç ASKON Batman şube Başkanı Serkan Şahin “Biz Genç Askon olarak yaptığımız faaliyetleri dile getirip gençliğin üzerine düşen görevleri geliştirip ticari anlamda istihdam sağlamak için Batman’a yararlı olmaya çalışmak için gayret ediyoruz. Çalışmalarımızdan biri de genç arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi kazanmak adına yapacağımız Dicle Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen TRC3 Bölgesinde Genç İstihdam Teşviki Projesi kapsamında Batman Yatırım Destek Ofisinde kurulan Girişimcilik ve Finansal Rehberlik Yardım Masası hizmete başlamasıyla projeleri hayata kazandırmak ve istihdam sağlamaktır” dedi.
 
Keyifli ve samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Batman Genç ASKON şube Başkanı Serkan Şahin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın, Batman’ın güvenliğini sağlamak için elinden gelen tüm gayretleri sarf ettiğini dile getirdi.
 
 
Şahin “Ayrıca uyuşturucuya geçit yok sloganıyla düzenlediği başarılı operasyonları yakından takip ettiğini belirterek, Batman’da görev yapan tüm polis teşkilatına teşekkür ediyoruz. Genç ASKON olarak son zamanlarda asayiş şubenin, narkotik şubenin, kom şubenin çalışmalarını görerek gençlerimizin vatandaşımızın takdirini topluyor.
 
Biz Genç ASKON olarak seminerler düzenlemeye öncülük edip uyuşturucuyla mücadele konusunda gençlerimizi vatandaşlarımızı bilinçlendirmek adına bizlerde elimizi taşın altına koymaya hazır olduğunu ayrıca Müdürümüzün halkçı biri olduğundan Batman halkı tarafından çokça beğeniliyor ve takdir ediliyor, çok başarılı çalışmalara imza attıklarını görüyoruz” dedi.
 
Genç ASKON batman yönetimini makamında misafir eden Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Genç ASKON yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler