GENÇLİK YURTLARI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR

GENÇLİK YURTLARI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci yurtları misafirlerini ağırlamaya hazır.
 
Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu, Batman ve Süveybe Ana Kız Yurtlarıyla Batman üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler için bütün hazırlıklar A’dan Z’ye tamamlandı. Batman’da öğrencilerin hizmetinde bulunan 3 yurdun toplam kapasitesinin 3062 olduğunu belirten Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, şu ana kadar 902 yatağın boş kaldığını ve gelecek yeni öğrencilerin hiç bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.
 
“EK TERCİHLERLE DOLULUK ORANI ARTACAK”
 
“İlimizde üniversite öğrenimi için gelecek bütün misafirlerimizi ağırlayacağız. Önceki tercihlerin ardından Ek tercihlerle birlikte yurtlarımızda doluluk oranı artacaktır.” Diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin açıklamasına şöyle devam etti; “Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak ve en iyi bir şekilde konaklamaları için bütün ince detayları düşünüp hayata geçirdik. Bütün odalarımız büyüklüklerine göre 3 veya 4 kişiye göre tasarlandı. Odalarımızda mini buzdolabı, çalışma masaları, elbise dolapları, banyo, WC ve lavabosu mevcuttur. Odalarımızın temizliği ve hijyeni olmazsa olmazımızdır. Bütün personellerimiz her alanda öğrencilerimize hizmet etmek için elinden geleni yapıyor.”
 
“BESLENME YARDIMI GÜNLÜK 120 TL OLDU”
 
Gençlik ve Spor Bakanlığının geçen yıl 75 TL olan beslenme yardımının günlük 120 TL’ye de çıkarıldığını belirten Batman Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, bunun öğrencilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi. “Sabah kahvaltısı 40 TL’ye ve akşam yemeği ise 80 TL’ye çıkarıldı. Öğrencilerin öğlen yemeklerini üniversitede ücretsiz yemeleri büyük bir katkıdır. Batman olarak 81 ilden gelen bütün öğrencilerimiz bizim misafirimizdir.” diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin; “İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk yurtlarımızın eksiksiz hizmet etmesi için bütün desteği bizlere veriyor. Türkiye genelinde Batman yurtları çok iyi durumda. Yurtlarımızda konaklayan öğrencilerin mezun olduklarında dua etmeleri bizler için en büyük bir kazanımdır. Çünkü bizler onlara en iyi hizmeti sunmak için buradayız” diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler