GENÇLİK YURTLARINDA KOMŞULAR UNUTULMUYOR

GENÇLİK YURTLARINDA KOMŞULAR UNUTULMUYOR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtlarında, gönüllülük esası çerçevesinde, ‘Komşum Projesi’ tekrar başladı. 
 
Öğrenci yurtlarında çıkan sıcak yemekler, yurt bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gönüllü öğrenciler tarafından ulaştırılıyor. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim sezonunda Gençlik ve Spor Bakanlığının uyguladığı ve her yıl devam ettiği ‘Komşum Projesini’ bu yılda sürdürdüklerini belirten Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, ilk yemek dağıtımını yaptıklarını söyledi. 
 
“İSRAFI ÖNLÜYOR, GÖNÜLLERİ KAZANIYORUZ”
 
‘Komşum Projesiyle yemek israfını önlüyor ve gönülleri kazanıyoruz’ diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin; “Batman’da İl Müdürlüğümüzün bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarımızda ‘Komşum Projesi’ kapsamında yurdumuzda barınan gönüllü öğrencilerimizle yurtlarımızda pişen sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi komşularımızla paylaşıyoruz. Bu vesileyle hem yurtlarımızda artan yemeklerimiz israf olmuyor, hemde amacına uygun bir şekilde yurtlarımızın çevresinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılıyor. Buda öğrencilerimizin zihinlerinde yardımlaşma ve dayanışmanın artmasına vesile oluyor. Bu projede emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler