GENÇLİK’TEN MASA TENİSİ RÜZGÂRI

Batman’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesi kapsamında masa tenisi ekipmanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, Birevim ve kısa adı BEKA olan Beşerî ve İktisadi Kalkınma Derneği arasında imzalanan protokol ile Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’da masa tenisi ekipmanı dağıtımı yapıldı. Programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, BEKA Derneği Başkan Yardımcısı Emrah Çiftçi ile davetliler katıldı.

“MASA TENİSİ YÜZ AKIMIZ”

Batman’ın Masa Tenisi branşında ulusal ve uluslararası arenada en iyi bir şekilde temsil edildiğinin altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, ‘Masa Tenisi salon sporlarında ilimizin ve ülkemizin yüz akı konumundadır” dedi.

“SPORCULARA DESTEK ÖNEMLİ”

Programda kısa bir konuşma yapan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneğine ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonuna teşekkür ederken ekipman desteğinin sporcular için çok önemli olduğunun altını çizdi.

“GENÇLERİMİZ, BUGÜNÜMÜZDÜR”

BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay ise: “Türkiye’nin birçok ilinde eğitime ve spora destek vermeyi sürdürüyoruz. Özellikle dezavantajlı çocuklarımıza destek oluyoruz. Bu amaç doğrultusunda amatör spor kulüplerine ve sporculara malzeme desteğinde bulunduk. Birevim olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz, bugünümüzdür. Biz bugünden geleceğe yatırım yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ANADOLU’DAN ŞAMPİYONLAR ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Alpay, Birevim olarak spora verdikleri desteğin altını çizerken etkinlik hakkında da bilgi verdi. Alpay: “Spora verdiğimiz destekle başta amatör branşlar olmak üzere tüm bireysel sporlarda Anadolu’dan şampiyonlar çıkarmak en büyük arzumuzdur. Gençlerimizin spor yapmasını ve olabildiğince sanal alemden uzaklaşmasını istiyoruz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı bir protokol imzaladık. Bugün de Batman ilimizde masa tenisi ekipmanı dağıtımını gerçekleştirdik. Sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Gençlerimize ve ülkemize hizmet etmekten son derece mutluyuz.  Bize destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çitfçi’ye, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine, Batman Valimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.Programından ardından Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler