GIDACILARDAN 1500 KİŞİLİK İSTİHDAM HAMLESİ

Batman’ı üretim-ihracat merkezi yapmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi yönetimi asın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geldi.
 
Basın toplantısında, Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi Yönetimi şu açıklamarada bulundu.
Değerli basın mensupları,
 
Batman gıdacıları tarafından iki sene önce kurulan derneğimiz Batman’da gıda alanında faaliyet gösteren şirketleri bünyesine katarak üye sayısını 170’e çıkarmış olup 29.06.2022 tarihi itibariyle S. S. BATMAN GIDACILARI YAPI KOOPERATİFİ olarak faaliyetlerine başlamıştır. Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedefler doğrulusunda üretim, istihdam, ihracat şiarıyla kolları sıvayan yönetim kurulumuz; Batman’a gıda organizesi kurmak için birinci organizenin karşısında 220 dönümlük araziyi üyelerimizle birlikte satın almıştır. Bu süreçten sonra imar durumu ile ilgili Sayın Valimiz Ekrem CANALP, Milletvekilimiz Ferhat NASIROĞLU ve bürokratlarımızın önemli katkılarıyla özel imarımızı almış bulunmaktayız.
Bundan sonraki süreçte Sayın Valimiz ve Vekilimiz Ferhat NASIROĞLU’nun imara açılan yerde altyapı çalışmalarına destekleri sonrasında, Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi olarak biz de yeni organizenin yaklaşık olarak 1500 kişiye istihdam sağlayacağını, Batman’ın trafik sorunu büyük oranda rahatlatacağımızı ve Batman’ı üretim-ihracat merkezi yapmak için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi kamuoyuna bildiririz.
Batman‘ı hak ettiği yere ulaştırıncaya kadar bütün gücümüzle çalışıp jeopolitik konumumuzun hakkını vermeye çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.
Özel imarımızın alınmasında emeği geçen başta sayın Valimiz Ekrem CANALP olmak üzere Milletvekilimiz Ferhat NASIROĞLU ve Kurum Müdürlerimize yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunarız.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler