Gömdüğü babasını sokak sokak aradı

Gömdüğü babasını sokak sokak aradı

Batman’da iki gündür haber alınamayan Hamit Dal’ın cesedi bulundu. Edinilen bilgilere göre iki gündür kayıp Hamit Dal’ın ailesi polise kayıp ihbarında bulundu. Polisin yanı sıra kendileri de arama çalışması yapan Dal’ın çocukları, bastırdıkları kayıp ilanlarını sokaklara asarak babalarını aradı.
 
Yerel basında yer alan ‘kayıp vatandaş aranıyor’ haberinden adeta bir vahşet çıktı. Olay, Cudi Mahallesi 3539 sokakta meydana geldi. Kayıp olduğu belirtilen vatandaş aile bireyleri tarafından öldürüldüğü ve gömüldüğü ortaya çıktı. 55 yaşındaki Hamit Dal isimli vatandaştan iki gündür haber alınamıyor ve her yerde aranıyordu. 2 Ekim 2019 tarihinde evinin karşısındaki camide sabah namazından sonra Dal’ın tekrar evine döndüğü caminin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdığını gören Hamit Dal’ın akrabalarının olayı çözdüğü öğrenildi. Sabah erken saatlerde evin bahçesine bir otomobilin girdiği ve evden şüpheli bir çuvalın araca bindirildiği camiye ait güvenlik kamaralarınca belirleyen Hamit Dal’ın akrabaları, olayın üzerine gitmesi üzerine kayıp olan Hamit Dal’ın öldüğünü belirten 21 yaşındaki oğlu A.D., polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerini babasını gömdüğü yere götüren A.D.’nin emniyetteki ifadesi sürüyor.
 
Hamit Dal’ın cenazesi Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemi sonrası akrabalarına teslim edildi. Dal’ın cenazesi Petrol Mezarlığına defnedildi. Babasını gömen A.D.’nin kayıp ilanlarını bastırıp babasını sokak sokak aradığı da belirtildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler