GÜNEŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

GÜNEŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kentin tanınmış ailelerinden Batman Emek Sanayi Sitesi Başkanı Kahraman Güneş'in oğlu ve Batman Odalar Birliği Genel Sekreteri Süleyman Güneş'in yeğeni Mazlum Güneş ile Alman vatandaşı Lene Kebschull ile hayatını birleştirdi. Güneş ailesi Pazar günü Siirt çevre yolundaki Rezidans düğün salonunda yapılan görkemle düğünle en mutu gününü yaşadı.
 
 
BATMAN'A ALMAN GELİN
 
Yaklaşık olarak 5 yıldan bu yana Almanya'da kalan Elektrik ve Elektronik Mühendisi Mazlum Güneş, Alman vatandaşı sağlık gelişimi hekimi ile tanıştıktan uzun bir süre sonra evliliğe karar verdiler. Güneş ailesinin Rezidans düğün salonundaki düğün ve nikah töreninde damadın babası Kahraman Güneş, damadın amcaları Süleyman Güneş, Rıdvan Güneş, damadın kuzeni İbrahim Güneş, tüm davetlileri kapıda karşıladı. Daha öncede Türkiye ve Batman'a gelen gelin Lene ile damat adayı Mazlum düğünlerini Batman'da yapmayı kararlaştırmıştı. Düğünü için kızları Lene'yi yalnız bırakmayarak Batman'a gelen gelinin anne ve babası Batman'daki düğünlerin gelenek ve göreneklerine hayran kaldıklarını da ifade etti. Batman'daki bazı STK ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Batman Yeni Sanayi Sitesi ve Emek Sanayi Sitesi esnafları ve kent dışından gelen misafirlerin yemekle ağırlandığı düğüne yaklaşık 1500 davetli yemekle ağırlandı. Düğün boyunca misafirlerini yalnız bırakmayan Güneş ailesi fertleri, tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
 
BATMANLI SANATÇILAR COŞTURDU
 
Batmanlı Elektrik ve Elektronik Mühendisi Azad Güneş ve Alman vatandaşı sağlık çalışanı Lene'nin düğünde Batmanlı ses sanatçıları Ahmet Dicle ve Behcet Desten ekipleri ile birlikte geceye ayrı bir hava kattı. Usta sanatçı Ahmet Dicle ve Behcet Destan'ın eserleriyle pistten inmeyen davetliler gönüllerince eğlendi.
Batman Objektif ailesi olarak Lene ve Mazlum çiftine ömür boyu mutluluk ve sıhhat diliyoruz.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler