Güneydoğunun Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen;

Güneydoğunun Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen;

“EVET, İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR”

Batman’ın Gercüş ilçesinin eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen (Şirin Ağa), 16 Nisan referandum öncesi aşiretleri, kanaat liderleri ve bölgenin ileri gelenlerini ziyaret edip, ‘EVET’ demek için ikna çalışmalarını sürdürüyor. Ekmen, Güneydoğu’da dinini yaşamak isteyenlerin çoğunluğun gerici, yobaz ve çağ dışı unsurları önlemek için evet denmesi gerektiğini söyledi.  Darbeler döneminin bitmesi,

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni dışarıdan karıştıranların gücünü kırmak, ‘hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ hükmünü gerçek anlamda uygulamak için evet için geceli gündüzlü çalışılması gerektiğini belirtti.

“TÜRKİYE’NİN GÜCÜ ARTACAK”

Güneydoğunun Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen, siyaseti kirleten koalisyon pazarlıklarını bitirmek, koalisyonların Türkiye’nin gücünü tüketen zararını önlemenin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi. Güneydoğunun Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesiyle güçlenen millet iradesinin, tahkim edilmesi, Demokrasinin teminat altına alınması, milletin himayesine verilmesi, Yürütmenin tek elde toplanması, Cumhurbaşkanı-Hükümet çatışmasının önlenmesi için evet için ısrarcı olmalıyız. 367 gibi hukuk hokkabazlıklarından kurtarmak, yargının tarafsızlığını ve bağımsızlığını korumak gerekir. Milletin tek başına iktidara getirdiği partilere, Anayasa Mahkemesi marifetiyle “laiklik karşıtı eylemlerin odağı” deyip cezalandırılmalarını önlemeliyiz. CHP’ye oy vermeyen büyük seçmen kitlesine bir daha kimsenin; “göbeğini kaşıyan adamlar”, “bidon kafalılar” dememesi için,  Yönetimde tam kontrol sağlanıp hain örgütlerle en etkin mücadelenin verilmesi için, FETÖ gibi milletimizin hayır ve iyilik duygularını istismar eden sinsi ihanet şebekelerine bir daha asla fırsat adına, Milletin kafasını karıştırmak için “Erdoğan tek adam olacak, Türkiye diktatörlüğe gidiyor, parti devleti kuruluyor” diyen algı operatörlerini susturmak vereceğimiz ‘EVET’ oylarıyla olacaktır.” dedi.

“KÜRT VE TÜRK KARDEŞTİR”

Türkiye’de halkların kardeş olduğunu belirten Güneydoğunun Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen; “ Türkiye’yi kutuplaştırmak isteyenlerin, Türk-Kürt, Sünni-Alevi, laik-dindar çatışması isteyenlerin heveslerini bitireceğiz. Milli ve yerli siyaset zeminin sağlamlaşması için, Terörün bitirilmesi, siyasi ve ekonomik istikrarın sağlanması, işsizliğin sona ermesi, refah içinde 2023 hedeflerine yürümeliyiz.

Cumhurbaşkanlığı sistemini, Sayın Erdoğan’ın üzerinden şahsileştiren, “ya daha sonra Türkiye hiç sevilmeyen bir liderin eline geçerse” diyenlere inat, “bu millet sevmediği birini asla cumhurbaşkanı seçmez, biz milletimize güveniyoruz” diye haykırmak için evet diyeceğiz.”dedi.

“TÜRKİYE GENÇ NUFÜSA SAHİPTİR”

Güneydoğunun Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen; “Türkiye nüfusunun en büyük dilimi 15-19 yaş arasıdır. Gençliğe güvendiğimizi, onlara inandığımızı göstermek adına 18 yaşındakilere de seçilme hakkını savunmak asli görevimizdir.  Bu millet, “Erdoğan gibi bir lider bulduk, bizi hiç yanıltmadı, o bize lazım” dediği için, Cumhurbaşkanının yolunu açacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletimize yeniden büyük devlet olma heyecanını yaşattığı için, başkalarına boyun eğen değil, dik duran devlet gücünü hatırlattığı için yeni ufuklara onunla yürüme adına, “Başkanlık Sistemi Türkiye’yi Avrupa Birliği’nden uzaklaştırır” diyen Brüksel’e inat, Türkiye’ye şantaj yapanlara haddini bildirmek için sonuna kadar ‘EVET’ için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler