Harabe Evde Yaşam Mücadelesi

65 yaşındaki M.A kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor

Harabe Evde Bir Yaşam Mücadelesi
Batman 'da harabeye dönen tek odalı evde yaşayan 65 yaşındaki M.A kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor
 
Batman Merkez meydan Mahallesi 1119 sokak no :23 te harabeyi andıran yıkık dökük bir evde zor şartlar altında yaşayan vatandaş yardım bekliyor. M.A, "Tek isteğim içerisinde insanca yaşayabileceğim odalı da olsa bir evim olsun istiyorum" dedi.
Meydan mahallesinde ikamet eden vatandaş yaşam mücadelesini penceresinin camı olmayan, damı her an yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya bulunan, zemini toprak, mutfağı lavabosu olmayan yıkık dökük tek odada yaşıyor.
Herhangi bir geliri olmadığını, çalışamadığını ve zor durumda olduğunu söyleyen Vatandaş , "Geçimini Sosyal Yardımlaşma Vakfından her ay bir ödenen maddi destekle, yakın tanıdık ve çevremdeki insanların yardımı ile geçinmeye çalışıyor. Tek isteğim içerisinde insanca yaşayabileceğim tek odalı da olsa bir evim olsun. " dedi.
Mahalle sakinleri , her an yıkılma tehlikesi olan evin bir an önce tamir edilmesini istiyor . 21 .yy hala bu manzaralar karşı karşıya gelmek zor bir durum. En ufak bir yağışta yıkılma tehlikesi yaşanacak bir evde insanlığımız beton yığınları arasında kalmasın yetkililer bu konuya el atmasını bekliyoruz .dediler.(alican atak )

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler