"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

BESO Başkan Adayı Sıddık Çiftçi; “Hep Birlikte Başaracağız”

Çarşı esnafını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, Mesleki alanda esnaf dayanışma komisyonları oluşturacaklarını ve güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekip ve esnaf üyeleriyle odayı yöneteceklerini söyledi.
 
27 Şubat Pazar günü kültür merkezinde yapılacak Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık Seçimine sayılı günler kala, başkan adayları proje ve hedeflerini anlatmayı sürdürüyor. Birlikte başarmak için seçimde oy kullanacak vatandaşların sarı renkli oy pusulasını tercih etmelerini isteyen Çiftçi; “Güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alarak planlı ve programlı bir hareket ile esnaf ve sanatkârlarımızın hedeflerine ulaşması için gerekli bütün imkânları sağlayacağız” dedi.
 
ESNAFLA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
 
Fuar çalışmaları ve esnafa destek sağlayacak programlar düzenleyeceklerini söyleyen Çiftçi ; “Kalifiye eleman kayıt sistemi oluşturmak, mesleki ve sosyal hayatın sağlıklı ikamesi için seminerler vermek ve etkinlikler düzenlemek gibi projelerimiz var. Esnaf ailelerine yönelik kişisel gelişim, eğitim seminerleri vermek, gençlere yönelik eğitim seminerleri vermek, kötü alışkanlıklar ile ilgili saha çalışmaları yapmak, saha verileri doğrultusunda esnafla işbirliği içerisinde olup, ıslah çalışmaları gerçekleştirmek yapacağımız çalışmalardan sadece bazıları. Çevre bilinci duyarlılığının oluşturulması için de çalışacağız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler