“HÜDA PAR’dan Reklamcı Esnafına Ziyaret”

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, salgın sürecinden etkilenen esnaflara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Batman merkezde farklı sektördeki esnaf ve iş yerlerini ziyaret eden Durmaz, son olarak kentteki reklamcı ve tabelacı esnafını ziyaret etti.

Ziyarette Durmaz’a, son dönemlerde yaşadıkları sıkıntıları anlatan reklamcı esnafı, döviz fiyatlarının yüksek olmasından dolayı artan maliyetlerin kendilerini zor durumda bıraktığını belirtti.

“Esnaflar, sıkıntılı sürecin geçeceğine inanıyor”

Pandemi sürecinde farklı sektördeki esnaflara yönelik başlatmış oldukları ziyaret programlarına devam ettiklerini söylenen Durmaz, “Son ziyaretlerimizi reklam ve tabela işi yapan esnafa yönelik gerçekleştirdik. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın iş yerlerinde oturup kendilerini dinledik, sorun ve taleplerini not aldık. Reklamcı esnafı pandemi şartlarından etkilenmiş ancak bazı sektörler gibi işleri durma noktasına gelmemiş. Ancak diğer sektörlerin çok etkilenmesinden ve kimi iş yerlerinin bazı dönemlerde kapalı kalmasından dolayı doğal olarak kendileri de piyasadan etkilenmişler. Yaşanan olumsuzluklara rağmen kanaatkâr olmalarını görmek sevindiriciydi. Çünkü bu sıkıntılı sürecin geçeceğine inanıyorlar.” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler