HÜDA PAR’DAN ‘SEÇİM MİTİNGİ’NE DAVET

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 24 Mart Pazar günü düzenleyecekleri ‘Büyük Seçim Mitingi’ne Batman halkını davet etti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Pazar günü yapılacak ‘Büyük Seçim Mitingi’ne HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılacağını belirterek, tüm Batman halkını mitinge katılarak adaylarına destek olmaya davet etti.

Seçime girecekleri her yerde, tüm belediyelerde ve encümen seçimlerinde hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu belirten Şahin, “Başta Batman Belediye Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı olmak üzere ilçe ve belde adaylarımız, teşkilatlarımız ve üyelerimiz ‘HÜDA PAR Belediyeciliğinde’ halkımızın neler kazanacağını anlattılar ve anlatmaya devam ediyorlar.

Hedefimiz Batman ve ilçeleri ile beldelerinde belediyeleri kazanmak ve halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehrin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve ‘halkın belediyesi’ anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız” dedi. Pazar günü yapacakları ‘Büyük Seçim Mitingi’ ile ilgili bilgi veren Şahin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda 24 Mart Pazar günü saat: 14.00’te Kültür Mahallesi Kültür Camii Yanı’ndaki alanda Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekilimiz ve Batman Belediyesi Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı ve diğer adaylarımızın katılımıyla mitingimizi gerçekleştireceğiz. Başta değerli basınımız olmak üzere, tüm STK temsilcileri, kanaat önderleri, muhterem âlimlerimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç her kesimden halkımızı mitingimize davet ediyoruz. Mitingimizin hayırlara vesile olmasını ve bayram havasında bir seçim geçirmek dileğiyle halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler