İBDF 1. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI.

istanbul Batman Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel kongresini gerçekleştirdi

Federasyonun toplantı salonunda yapılan Kongrede, Kurucu Başkan Recep Taşkıran'ın Başkan olarak seçilirken Derneğin diğer kurucu Üyeleri ve Delegeler Yönetim Kurulunda yer aldı.

Başkanvekilliğine İbrahim Halil Serik, Başkan Yardımcılığına Avukat Akif Eringin, Genel Sekreterliğe Şakir Aygöl Muhasipliğe ise Yusuf Akkurt getirldi. Başkan Yardımcıları ise, İhsan Yıldız, Savaş Özalp ve Mesut Sambur olurken. İBDF Batman Temsilciliğine ise Şabettin Özel görevlendirildi.

Yapılan Genel Kurul'un ardından konuşan Başkan Recep Taşkran "Derneğin Kurucu Üyeleri başta olmak üzere bütün Delegelerimize şahsıma gösterdikleri ilgi alaka ve teveccühlerinden ötürü teşekkür ederim. Bize düşen var olan çalışmalarımızı artırmak, çıtayı daha yükseltmek ve Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak adına daha fazla çalışmak olacaktır diyerek, İBDF dışında kalan Derbeklerimize kapımızın açık olduğunu ve hep birlikte dayanışma içerisinde olarak Şehrimizi temsiliyetini ve Halkımıza hizmet etmenin şeref ve mutluluğuna yine hep beraber erişeceğiz" diye konuşarak bütün delegelere teşekkür ettiğini ifade etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler