“İNSANLIK İÇİN SEFERBER OLDUK”

EKREMOĞLU “İNSANLIK İÇİN SEFERBER OLDUK”

Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve bölgenin kanaat önderlerinden Esat Ekremoğlu, 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde, kendi içlerinde insanlık için adeta bir yardım ve dayanışma seferberliği yaptıklarını söyledi. 
 
 
“Allah bundan daha büyük acıları milletimize ve devletimize göstermesin.  Çok canımız yandı, yüreğimiz parçalandı. Ülke olarak birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi, yardımlaşmayı, dayanışmayı ve birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu bu depremde bir kez daha anladık.” diyen Başkan Ekremoğlu; “Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar ve geride kalan milletimize de sabırlar diliyorum.” dedi. 
 
 
“3 TIR YARDIM MALZEMESİ VE 150 ARAÇ GÖNDERDİK”
 
Depremin olduğu ilk saatlerde Ekremoğlları Grup ve hayırseverlerin desteğiyle 3 tırlık yardım malzemelerini acil olarak deprem bölgelerine yetiştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı ve bölgenin kanaat önderlerinden Esat Ekremoğlu; "Depremi yüreğimizde ve damarlarımızda hissettik. Acımız büyük, yaralarımız derindir. Böyle bir günde elimi değil, bütün vücudumu taşın altına koyarım. Yeter ki; deprem bölgesindeki insanlara bir damla su kadar faydamız olsun. 11 günden bu yana bütün şirketlerimizin araçlarını deprem bölgelerimizin hizmetine sunduk. Batman Valiliğimizin talebi üzerine Kooperatifimize bağlı 150 aracımızı ihtiyaç halinde gerekli yerlere gitmelerini sağladık. Bütün personellerimiz ve yanımızda olan gönüllü sevenlerimiz canla başla gece gündüz çalıştı ve çalışmaya devam ediyorlar. Bizlerde koordine merkezimizde ekibimizi yönlendirdik. Son enkaz kalkıncaya kadar depremzede vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” diye konuştu. 
 
 
“200 ODUN SOBASI GÖNDERDİK”
 
Depremin ilk günlerinden sonra Batman Belediyesi yetkilileri tarafından acil ihtiyaçlar listesine kendilerinden talep edilen odun sobalarının siparişlerini kısa zamanda vererek deprem bölgelerine yetiştirdiklerini belirten Ekremoğlu; “Hatay merkeze 100 adet ve Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine de 100 olmak üzere 200 adet odun sobası gönderip yetkililere teslim ettik. Her zaman devletimizin, milletimizin ve depremzedelerimizin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Ekremoğlu, enkazların kalkmaya başlamasıyla Türkiye’deki bütün oda, STK, İş insanları, Kamu kurum ve kuruluşlara, hayırseverlere mağdur vatandaşlara konut yapılması konusunda da büyük görevler düştüğünü de sözlerine ekledi.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler