İRAZ "MÜSİAD BATMAN İLK 10'DA"

İRAZ “İLK 10 ŞUBE ARASINDAKİ YERİMİZİ KORUMAYI BAŞARDIK”

MÜSİAD Batman Şubesi, 2021 yılı içerisinde salgına rağmen yaptıkları faaliyetlerle ülke genelinde şubeler arasında 10’a girmeyi başardı.
 
MÜSİAD Batman Şubesi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek geride kalan yılda yapılan çalışmaları değerlendirdi. Şube Başkanı Aladdin İraz, kurucu başkan Suad Özdemir ve yöneticilerin katıldığı toplantıda faaliyetlere dikkat çekildi.
 
 Konu ile ilgili kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen MÜSİAD Batman Şube üyeleri “2021 yılında MÜSİAD Batman Şubesi Olarak Covid-19 salgınına rağmen Yaptığımız Faaliyetlerle Ülke Genelinde Şube Sıralamasında ilk 10 şube arasındaki yerimizi korumayı başardık. Gelişen bu süreçler karşısında 2022 yılı itibari ile Başta Batman Akabinde Türkiye ekonomisine katma değer sağlayacak, istihdam sürecini hızlandıracak, üretim ve yatırım hacmini artıracak, yerli ve milli projelerin geliştirilmesine yön verecek önemli organizasyonlara imza atmayı hedefliyoruz. Hedeflerimizin temelini ihracat odaklı yatırımlar oluşturacaktır.
 
 
Geçtiğimiz Haftalarda Genel Merkezimizin de öncü olarak desteklediği Anadolu Üretim ve Yatırım Hareketi ülke ekonomisinin kalkınması adına yürütülen harekât bir güven hamlesidir. Bizler MÜSİAD’lı iş insanları olarak Batmanımızın ve Ülkemizin Potansiyeline inanıyor, Yarınımızı oluşturacak gençlerimize de güveniyoruz. Bugünün Dünyasında İz Bırakan iş ve yatırımlara imza atacağız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler