KAHVECÝLER ODASI’NDA GÖNER DÖNEMÝ

KAHVECÝLER ODASI’NDA YENÝ BAÞKAN GÖNER

Batman’da Kahveciler Odasý’na kayýtlý 400 üyeden bir çayevi sahibi kadýn üye. Oy kullanan 184 kahveci arasýnda bir kadýnýn oy kullandýðý Kahveciler Kýraathaneciler ve Ýnternetçiler Esnaf Odasý Baþkanlýðýna Seyfettin Göner seçildi.
 
ODAYA KAYITLI BÝR KADIN ÜYE
 
Batman Kahveciler Kýraathaneler ve Ýnternetçiler Esnaf Odasý Baþkanlýðý seçimine tek listeyle gidildi. Hafta sonu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi toplantý salonunda Kahveciler Odasý’na kayýtlý 384 üyeden 186’sý üye kullandý. Odaya kayýtlý kadýn sayýsý ise 1. Sandýk baþýnda oy kullanan Þehmus Çayevi sahibi Songül Kiper, “Umarým, Odamýzda kadýn üye sayýsý artar. Kadýnýn eli her mesleðe deðmeli” dedi. Oda Baþkanlýðýna seçilen Seyfettin Göner, sandýk baþýna gelip oy kullanan Kiper’e teþekkür etti.
 
KAHVECÝLER ODA'SININ YENÝ YÖNETÝMÝ
 
Seyfettin Göner’in Baþkanlýðýna seçildiði Batman Kahveciler Kýraathaneciler ve Ýnternetçiler Esnaf Odasý Baþkanlýðý’nýn yönetimi þöyle oluþtu;
Ýdris Aðar,
Murat Onur,
M. Ali Karaer,
M. Sait Bulut,
Devran Yamal,
Mahmut Teymur.
Baþkanlýða seçilen Göner, üyelere teþekkür etti. Göner, þunlarý kaydetti; “Daha önce bir dönem baþkanlýk ve üç dönem de Baþkanvekilliðini yaptýðým odaya tekrar Baþkanlýða layýk gören tüm üyelere teþekkür ediyorum, tüm esnaflarýmýzý odamýzýn çatýsý altýnda toplamaya kararlýyýz.” 
 

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler