KANAAT ÖNDERLERİ CHP'Yİ ZİYARET ETTİ

‘Halkımız, partimize karşı büyük bir umut besliyor’

CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, “Önceki akşam CHP merkez seçim lokalimize gelen kanaat önderleri ve gençler, partimize katılarak mücadelemize ortak oldu” dedi.

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Batman’da da halkın, CHP’ye karşı büyük bir umut beslediğini belirten Milletvekili adayı Yaşar, “Ülkemizin hem ekonomik, hem sosyal olarak oldukça darda olduğu zor günlerden geçiyoruz. Öyle görünüyor ki insanların yaşadığı zorlukların sonucu sandıklara doğrudan yansıyacak. Vatandaşlarımız, zor günlerden kurtulmanın çaresi olarak ise, CHP'yi ve sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu görüyor.

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Batmanımızda da halkımız, partimize karşı büyük bir umut besliyor. Aylardır sürdürdüğümüz çalışmalarda zaten binlerce kişi partimize katılmıştı, ancak seçim atmosferinin hakim olduğu şu günlerde bu sayı katlanarak artıyor. Bizler de halkımızın teveccühüne layık olmak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ve onların desteği, Allah'ın da izniyle bu güzel halkı mecliste temsil edeceğiz. Partimize katılan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler