KAPLAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

KAPLAN VE GÖNCÜ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

BESOB - Batman Esnaf ve Sanakarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan'ın oğlu Abdullah hayatını Negrican Göncü ile birleştirdi.
 
 
Uzun uıllardan beri Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan'ın oğlu Abdullah kentin tanınmış ailelerinden Süleyman Göncü'nün kızı Negrican ile hayatını  birleştirdi.  6 Kasım tarihinde Güngör Palas salon 2'de yapılan kına töreninin ardından 7 Kasım tarihinde Güngör Palas salon 1'de yapılan düğünle Kaplan ve Göncü ailesi mutlu günlerini yaşadı. 
Gülistan caddesinde esnaflık yapan damat Abdullah Kaplan ile sağlıkçı Negrican Göncü görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Siirt Çevre yolundaki görkemli düğüne siyasi parti ve STK temsilcileri, iş dünyası, Kaplan ailesi ile Göncü ailesi yakınları, esnaf odaları temsilcileri,  Batman ve bölgesinde bir çok ailenin katılımıyla gerçekleşti.
Damadın babası Esnaf Odası Birliği Başkanı Salih Kaplan "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak, düğünümüze iştirak eden, telefonla arayarak, mesaj yollarak ve sosyal medya ğzerinden tebrik mesajlarını ileten tüm dost, akraba ve arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.   
Batman Objektif Gazetesi Olarak Negrican ve Abdullah çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler