KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTULAR

KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTULAR

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, Başkan Muhammed Arif Çetin önderliğinde Seyitler ve Güneykent Mahallesinde iftar programı düzenledi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, Başkan Muhammed Arif Çetin önderliğinde Seyitler ve Güneykent Mahallesinde iftar programı düzenledi. Ramazan ayının başlamasıyla İl Başkanı Muhammed Arif Çetin ve il yönetimi mahalle sakinleriyle birlikte 'kardeşlik sofrasında' iftar açtı.
 
'VATANDAŞLARIMIZLA HEP EL ELE OLACAĞIZ'
 
Ramazanın ilk haftasında Seyitler ve Güneykent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, İl Yönetimi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte iftar çadırında bir araya geldi. 'Kardeşlik sofrasında' vatandaşlara çorba ve ekmek arası döner ve ikramlar yapıldı. Parti yönetimiyle birlikte Seyitler ve Güneykent mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelen MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, “Amacımız vatandaşlarımızla hep bir arada olmaktır. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu yüzden Batman'ın sadece Diyarbakır caddesinden ibaret olmadığını da ifade etmek istedik. İnsanımızla daima birlikte hep el ele, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Bu güzel insanlarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler