“KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ TALEBİ”

“KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ TALEBİ”

“KARDELEN MAHALLESİNE  (EMEKLİ TOKİ) TAZİYE EVİ TALEBİ”
 
Batman Emekliler Dernek Başkanı gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Başkanı  Hüseyin Ekmeni gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Alican Atak tarafından karşılandı.Emekliler derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Ekmen Kardelen mahallesine taziye evi yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.
 
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Belediyenin taziye evlerinin sorumluluğunu ve yönetimini üstlenmesini olumlu değerlendirirken, Emekli TOKİ’ye de taziye evi kazandırılmasını istedi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kentteki taziye evlerinin yönetimini belediyeye alacaklarını, taziye evinin yemek, su, çay ve elektrik giderlerinin belediye tarafından karşılanacağını açıklamıştı.
 
 
BELEDİYENİN TAZİYE EVLERİ KARARINI DESTEKLİYORUZ
 
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, taziye evleri ile ilgili alınan kararı olumlu değerlendirdiklerini belirtirken “ Taziye evlerinin sevk ve idaresinin Batman Belediyesine alınması, ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılanacak olması, olumlu bir gelişmedir. Fakir ve zengin ailelerin taziyeleri arasındaki fark da bu şekilde ortadan kalkacaktır. Taziye evlerinin temizlik ve ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacak olması, taziye evlerine kurumsal bir kimlik kazandıracaktır. Bu kararı destekliyoruz. Bu vesileyle Batman’a 10 km uzaklıkta bulunan Emekli TOKİ’de taziyesi olan vatandaşlarımızın, taziyelerini rahat bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için Emekli TOKİ’ye de taziye evi kazandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler