Kaymakam Mete, depremzede ailelerle bir aradaydı

Kaymakam Mete, depremzede ailelerle bir aradaydı

Yaşanan depremin ardından Sason ilçesine yerleştirilen depremzedelerle moral yemeğinde buluşan Sason Kaymakamı Murat Mete, ''Temennimiz bir an evvel bu olumsuz hadiseleri geride bırakıp acılarımızın en azından hafifleyeceği günlere kavuşmaktır" dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremin ardından Sason ilçesinde misafir edilen depremzede aileler için ilçe esnafının organize ettiği yemekli dayanışma programında ailelerle buluşan Kaymakam Murat Mete, ''Sasonlu hemşerilerimizin aile sıcaklığı ile misafirlerimizi ağırlıyoruz” dedi. Ailelerimizin her alanda yanında olduklarını belirten Kaymakam Mete, “Özellikle çocuklarımızın okul ve temel ihtiyaçları için gerekli tedbirleri görevli kurum müdürlerimiz vasıtasıyla gidermeye çalışıyoruz.

AFAD himayesinde başlatılan ve depremden etkilenerek yuvalarından ayrı kalan vatandaşlarımızın barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere ‘EVİM YUVAN OLSUN’ kampanyası ile ailelerimizi evlerde misafir ediyoruz. Temennimiz bir an evvel bu olumsuz hadiseleri geride bırakıp acılarımızın en azından hafifleyeceği günlere kavuşmaktır" diye konuştu. Sason ilçesinde depremzede ailelerle buluşan Kaymakam Mete, misafirlerle tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.        

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler