KAYMAKAM ÖZTÜRKEK'E DUYGUSAL VEDA

Hasankeyf Kaymakamı Öztürk’e duygulu veda

Yeni görev yeri Konya Karapınar ilçe kaymakamlığına atanan Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk için TPAO Kristal Park tesislerinde veda yemeği düzenlendi.
 
Veda yemeği etkinliğine Kaymakam Öztürk’ün yanı sıra, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, AFAD İl Müdürü Fevzi Demir, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. İki çocuğunun Hasankeyf’te dünyaya geldiğini belirten Kaymakam Öztürk, “Hasankeyf artık bizim memleketimiz. Görev süremiz boyunca devletimizin imkanları ölçüsünde sunduğu hizmeti, şevkati, hoşgörüyü, en ücra köşelerine kadar ulaştırabilmenin, vatandaşlarla buluşturabilmenin gayreti içerisinde olduk.
Gösterilen vefa örneğinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Hasankeyf Belediye Başkanı Kusen, konuşmasının ardından Kaymakam Öztürk’e göstermiş olduğu çalışmalar ve hizmetlerden dolayı fahri hemşehrilik payesi ve plaket takdim ederek onurlandırdı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler