KISITLAMA SÜRESİNCE ULAŞIM AKSAMAYACAK

Batman Belediyesi, yasak süresince hizmete devam etti

Batman Belediyesi ekipleri, korona virüs salgını dolayısıyla ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağında, hem evlerinde kalan vatandaşlar hem de sokaktaki hayvanlar için aralıksız çalıştı.
 
Batman Belediyesi ekipleri, korona virüs salgını dolayısıyla ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağında, hem evlerinde kalan vatandaşlar hem de sokaktaki hayvanlar için aralıksız çalıştı.
İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgede, tüm Türkiye de 4 Aralık  saat 22.00 ile 7 Aralık saat 05.00 arasında 56 saat süreyle sokağa çıkma yasağı uygulanacağı bildirildi. Batman 'daki vatandaşlar da korona virüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağında evlerine çekildi.
 
Batman Belediyesi ekipleri ise teyakkuza geçirilerek, yasak süresince hem evlerdeki vatandaşları hem hayvanları hem de sokakları yalnız bırakmadı.
 
 
GÖREVLİLER İÇİN ULAŞIM AKSAMADI
 
Kamu görevlilerinin şehir içi ulaşımı sağlandı. Batman Belediyesi, bünyesindeki toplu taşıma araçlarını sokağa çıkma yasağında kamu görevlilerinin hizmetine sunuldu. Başta güvenlik ve sağlık olmak üzere kamu düzeninin sağlanmasında görevli kamu görevlilerinin şehir içi ulaşımları, Batman Belediyesinin otobüsleriyle sağlandı. Yasak başlamadan sefer saatlerini resmi web sayfasından paylaşan Batman Belediyesi, sosyal medya hesaplarından da bilgilendirmede bulundu. Yasağın sürdüğü 2 günlük süreçte, otobüs şoförleri, kamu görevlileri için direksiyon başındaydı.
 
 
VETERİNER EKİBİ İŞ BAŞINDA
 
Veterinerlik ekipleri iş başındaydı. 
Batman Belediyesi veterinerlik ekipleri sokakta hasta ve rahatsızlanan sokak hayvanlarına müdahale ettiler.
Yılın her dönemi kentteki can dostları yalnız bırakmayan belediye ekipleri, sokağa çıkma yasağı sürecinde de hayvanların yanında oldu. (Alican Atak)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler